▲™ Admin.
Data de înscriere : 28/08/2013 Joburi/Distractii : Prrra.
| Subiect: Bine ați venit pe forumul nostru! Dum Sept 01, 2013 2:57 pm | |
| Bine ați venit pe forumul nostru! Vă urăm distracție plăcută la postat, la făcut prieteni noi, la câștigarea concursurilor și așa mai departe. Înainte de a posta primul comentariu, sau a creea primul topic, vă rugăm să aruncați o privire asupra regulilor forumului, și sperăm să le respectați întocmai, pentru a avea o comunitate îngrijită, respectată, frumoasă și îndrăgită de voi toți. Țineți minte un lucru: toți suntem egali. Sper că acest lucru să vă facă să vă apreciați unii pe alții, fiindcă avem dorința ca acest forum să fie unit în toate. V-am fi recunoscători dacă le-ați prezenta și prietenilor voștri acest forum, pentru a avea mai mulți membri cât mai activi posibil. Vă mulțumesc că v-ați făcut timp să citiți acest widget, și vă urez un călduros: ,,Have fun!'' ~ Comunitatea We ♥ Anime. | |
|
Nana Membru.
Data de înscriere : 28/08/2013 Joburi/Distractii : Animeuri și afară.
| Subiect: Re: Bine ați venit pe forumul nostru! Lun Sept 02, 2013 9:38 am | |
| Bine v-am găsit pe forumul nostru! Vă dorim o ședere cât mai plăcută și sperăm să vă placă forumul nostru! Vă rugăm, înainte de a începe să postați primul vostru comentariu, topic ș.a.m.d, să citiți cu atenție regulamentul general și cel secundar al forumului, deoarece nu au fost puse acolo doar de dragul de a fi puse, ci pentru a avea o comunitate cât mai unită, organizată și totodata frumoasă. Sperăm să le și respectați în tocmai cum sunt scrise, pentru ca rolul nostru nu e de a pedepsi, nouă nu ne place să pedepsim, dar dacă este cazul o vom face. Nu ne-ar face plăcere să vedem certuri, supăreli sau nu mai știm noi ce. Toți suntem egali, nimeni nu este mai presus sau mai prejos, indiferent de rangul pe care-l avem. Sperăm să ne înțelegem bine, să vă apreciați așa cum se cuvine pentru a avea o comunitate cât mai strânsă, organizată și frumoasă posibil. Dacă vă place comunitatea noastră nu ezitați să le spune-ți si prietenilor voștri despre ea, cu toții sunteți bine veniți pe acest forum. Mulțumesc pentru timpul acordat, vă urăm baftă la scris, distracția ne așteaptă. Enjoy! | |
|